De producten van

KNUT ijsberenlekker

Glacier, Bazel
Stijn Van Wouwe
Stijn Van Wouwe heeft KNUT ijsberenlekker opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Bazel, in Vlaanderen.

Het project

Ik maak ijs in de Italiaanse traditie: niet teveel melkvet, vol van smaak en gemaakt met toevoegingen van hoge kwaliteit: vanillestokjes uit Madagascar, Callebaut chocolade of vers fruit van lokale telers.
Het fruitijs bevat geen melk of lactose.

Adres
Lange Gaanweg 12
9150 Bazel
2017
Jaar van oprichting
0
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van KNUT ijsberenlekker

Atelier

Dispose de mon propre atelier

Ingrédients de base

Melk en vers fruit

Approvisionnement auprès d'un fournisseur français, approvisionnement auprès d'un agriculteur local

Produits artisanaux, produits locaux (-250km)

Ingrédients secondaires

Suiker

Approvisionnement auprès d'un fournisseur français

Produits issus d'une production labellisée, produits locaux (-250km)

Autres ingrédients

Autres ingrédients : niet ingevuld

Provenance des autres ingrédients : niet ingevuld

Caractéristiques des autres ingrédients : niet ingevuld

Commentaire

Het ijs dat ik maak is melkijs en bevat iets minder vet dan roomijs. Ik kies hier bewust voor om de smaak van de toevoegingen zoals chocolade, vanille of koffie beter tot zijn recht te laten komen. Het fruit ijs is allemaal op waterbasis en bevat GEEN lactose of melk.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.