De producten van

Boulangerie Fuselier SUCRES SALES

Bakker/Banketbakker, Hyères
Claude Médina
Claude Médina heeft Boulangerie Fuselier SUCRES SALES opgestart in 2009. Het bedrijf is gevestigd te Hyères, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

Bonjour,
Boulanger depuis l'âge de 14 ans, je me suis spécialisé depuis quelques années dans du pain à la farine issue de culture biologique avec comme partenaire le moulin (CEARD) à Saint-André d'Embrun (05200). Je me suis spécialisé également dans le levain naturel afin de répondre à une forte demande. Le sel de Camargue entre également dans la composition de mes pains souvent en grosses pièces.

Adres
33 avenue Gambetta
83400 Hyères
2009
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Boulangerie Fuselier SUCRES SALES

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: sel de CAMARGUE

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Gasoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.