De producten van

Auberge Saint Fergeux

Slager, Eendenhouder, Vertus
Cathia Haine
Cathia Haine heeft Auberge Saint Fergeux opgestart in 1986. Het bedrijf is gevestigd te Vertus, in Champagne-Ardenne.

Het project

Producteur de canard gras depuis 1986, nous vous proposons les Foie Gras mais aussi les magrets, les cuisses, les confits, les pâtés, les terrines et les rillettes de canard.
volailles de la ferme: poulets, pintades, poules, coqs entier ou découpe

Adres
24 Rue de la Corlière
51130 Vertus
1986
Jaar van oprichting
11
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Auberge Saint Fergeux

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

CANARD

Productie op eigen bedrijf, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

VOLLAILLES OU PORC

Ik produceer het, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.