De producten van

ferme de la Digue

Graanverbouwer/meelfabrikant/bakker, Monteaux
Xavier Rosey
Xavier Rosey heeft ferme de la Digue opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Monteaux, in Centre.

Het project

exploitation de vergers "abandonnée" depuis 2013, passage direct en bio sur 2/3 à mon installation et conversion (achevée cette année) sur le reste. Transformation des produits d'exploitation, circuit de vente ultra court.
Quelques poiriers témoignent de l'histoire de l'exploitation (poires de table disponibles en cueillette à la ferme).

But de l'exploitation, relocaliser au maximum la consommation des productions alimentaires et travailler avec la nature et non pas contre elle.

Adres
LA JANVERIE
41150 Monteaux
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van ferme de la Digue

Meel

Ik produceer het

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Sel

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Houtoven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.