De producten van

PASTEOLE

Graanverbouwer, Producent van ambachtelijke pasta, Orlu
Sébastien Lucas
Sébastien Lucas heeft PASTEOLE opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Orlu, in Centre.

Het project

Agriculteur depuis 2003 je produis du blé dur, de l'orge, du blé tendre, du colza et des lentilles sur une exploitation familiale qui existe depuis 5 générations,

En 2018 j'ai eu envie de transformer mon blé en produit fini et j'ai créé Pastéole. Les premières pâtes sont sorties en juin 2019 avec 6 formes différentes : Penne, Tagliatelles, Casarecce, Campanelle, Ferme et Risoni. Les risonis sont des pâtes en forme de riz que l'on vend nature, sarrasin, au curry, ou aux cèpes, Les tagliatelles sont également vendues nature ou à l'encre de seiche.

J'ai transformé une partie de ma ferme en laboratoire et j'ai créé une boutique qui est ouverte 1 fois par semaine

Adres
7 bis le bourg
28700 Orlu
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van PASTEOLE

Gewassen

6 gekweekte soorten per jaar

Kweek in volle grond

Behandeling van gewassen

Behandeling van de gewassen: niet ingevuld

Poot- en zaaigoed

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Soort poot- of zaaigoed: niet ingevuld

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: eau

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

Je produis mes céréales en agriculture raisonnée et je transforme mon blé dur en pâtes sèches artisanales

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.