De producten van

La Bout'

Brouwer, Boursay
Lucie Monthioux
Lucie Monthioux heeft La Bout' opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Boursay, in Centre.

Het project

J'ai créé la brasserie La Bout' en 2017 après 5 années à végétaliser les villes avec des plantes comestibles, dont le houblon.
J'aime élaborer de nombreux types de bière bio avec des aromatiques du jardin ou autres. Je fais également pousser plus de 300 plants de houblon sur mon terrain, soit environ 1/4 du houblon que j'utilise sur l'année.
Je retravaille régulièrement mes différentes bières et je fais évoluer leur goût au fil de mes envies. Mes produits varis légèrement de recette en recette mais offre toujours une constante appréciable.

Adres
1, La Boutinière
41270 Boursay
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Bout'

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Eau, malts d'orge et de blé, houblon

Productie op eigen bedrijf, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Aromatiques, épices

Ik produceer het, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.