Ooit begonnen als een hobby...
Hans Verlooy werd lid van het VAW en later ook van de Vlaamse en Brabantse wijnbouwers. Hij bouwde zijn kennis op door verscheidene opleidingen te volgen o.a. wijn maken VAW, algemene wijnkennis CLB, Geintegreerde fruitteelt PC Fruit, Snoeitechnieken PC Fruit, …
Het jarenlang experimenteren en verbouwen van verschillende soorten druiven en appels
resulteerde in een verscheidenheid aan sappen, mousserende wijnen en wijnen.
... door het vuur van deze passie verder uitgegroeid ...
De gedrevenheid en volharding leidde tot het oprichten van een eigen onderneming: ‘Chappel&Co’.
Eerst werden laagstam appelbomen geselecteerd en aangeplant, later werden druivenstekken aangeplant die geschikt waren voor de zand/leem bodem. (Auxerrois, Pinot Noir, Chardonnay)
... tot de professionele onderneming van vandaag!
In 2014 werd dan ook een specifiek gebouw opgericht met kelder voor het verwerken en maken van deze godendranken.
6 species grown each year
Outdoor cultivation
Integrated organic farming, use of fertilisers and organic plant protection materials, respect of biodynamic guidelines
My seeds come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier
Type of plants or seeds : niet ingevuld
I use honey in my other products
The other ingredients involved are : gisten
My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier
Features of the other ingredients : niet ingevuld