De producten van

Sam Hattal

Banketbakkerij, Asnières-sur-Seine
Samia Slimani
Samia Slimani heeft Sam Hattal opgestart in 2013. Het bedrijf is gevestigd te Asnières-sur-Seine, in Ile-de-France.

Het project

Je suis artisan biscuitière, je crée et fabrique des biscuits 100% naturels et je suis labellisée Ecocert.

Adres
1 rue du 18 juin 1940 les sauges
92600 Asnières-sur-Seine
2013
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Sam Hattal

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel, speciaal meel, meel van oude graansoorten, vooraf bereid meelmengsel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Fruits secs, fruits confits, épices, fruits frais, légumes

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Bakkersgist, bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.