De producten van

CARUMBOLA

Confituurmaker, Distilleerder, Muizen
Ingrid Sluis
Ingrid Sluis heeft CARUMBOLA opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Muizen, in Vlaanderen.

Het project

Mijn zoektocht naar een ‘zo eens iets anders’ drankje om lekker en gemakkelijk een cocktail mee te maken heeft me tot CARUMBOLA aangezet. Een drankje dat volledig natuurlijk is en een goede basis voor ‘easy serve’ style cocktails. Een ‘easy serve’ staat voor gemakkelijk, snel, altijd lekker en anders. Mix CARUMBOLA met je favouriete mixer … klaar en genieten van de zomer in je glas! Natuurlijk kan je er ook creatief mee aan de slag voor allerhande cocktails - zie facebook (CARUMBOLA) voor meer cocktail en dessert inspiratie.

Je ruikt en smaakt de echte vruchten!
CARUMBOLA is een Belgisch merk van rum-based spirits en likeuren. De rode draad is Caribbean rum en natuurlijke vruchtensappen. Het CARUMBOLA gamma bestaat momenteel uit 2 smaken, Exotic en Very berry. Alles is puur natuur, zonder kleurstoffen of smaakmakers. CARUMBOLA heeft een fruitige, licht zoete smaak, is laag in alcohol (22%) en is ideaal als aperitief. Het werd door mezelf bedacht en gemaakt in ‘small batches’ door VDS Stokerij te Aalst, een familiestokerij die staat voor 90 jaar vakmanschap.

CARUMBOLA is uitermate goed gezelschap thuis of met vrienden. Ook erg geschikt als origineel geschenk om je ‘loved ones’ te verrassen!

CARUMBOLA is een bijactiviteit.

Adres
Vlierstraat, 4
2812 Muizen
2018
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van CARUMBOLA

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.