De producten van

EARL des Bruyères

Ciderfabrikant, Zoogkoeienhouder, Les Monceaux
Carine Pellerin
Carine Pellerin heeft EARL des Bruyères opgestart in 1991. Het bedrijf is gevestigd te Les Monceaux, in Basse-Normandie.

Het project

Agriculture biologique certifiée par Ecocert.
Elevage Bovins viande de race Charolaise.
Production de cidre fermier et de jus de pomme bio.

Adres
Ferme des Bruyères
14100 Les Monceaux
1991
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van EARL des Bruyères

Gewassen

25 gekweekte soorten per jaar

Kweek in volle grond

Behandeling van gewassen

Toepassing van geïntegreerde biologische gewasbescherming

Poot- en zaaigoed

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologisch zaaigoed

Verwerking

Verwerking door een andere werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: aucun

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Il existe plusieurs types de cidre et chacun d'eux développe une identité différente. Ces différences naissent du terroir ou sont implantés les vergers, des variétés de pommes utilisées. A la Ferme, les pommes sont brassées à maturité, après plusieurs sous tirages pour éliminer les impuretés, le cidre est filtré sur terre puis mis en bouteille. La prise de mousse se fait naturellement.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.