De producten van

MISKI gluten free

Bakker/Banketbakker, Antibes
Cecilia Arias
Cecilia Arias heeft MISKI gluten free opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Antibes, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

MISKI est une pâtisserie 100% sans gluten, artisanal et avec des farines BIO. MISKI en quechua signifie sucré et correspond a mon envie de proposer a mes clients des produits sans gluten d’ici et d’ailleurs, traditionnels et aussi innovants. Je propose aussi des produits sans lactose et sans oeuf.

Adres
16 Avenue du 24 Août
06600 Antibes
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van MISKI gluten free

Meel

Herkomst van het meel: niet ingevuld

Biomeel, speciaal meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Bakkersgist, bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Je suis spécialisé dans la pâtisserie et boulangerie artisanal sans gluten. J'ai aussi des produits sans lactose et sans œuf. Une partie de mes ingrédients sont BIO (farines, grains, oignons pissaladière, huiles, café, thé).

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.