De producten van

Stichting Natuurpolders

Graanverbouwer, Zevenhuizen
Stichting Natuurpolders Liesbeth De Frel
Stichting Natuurpolders Liesbeth De Frel heeft Stichting Natuurpolders opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Zevenhuizen, in Zuid-Holland.

Het project

e Stichting Natuurpolders is in februari 2017 opgericht met het doel polders zodanig in te richten en te beheren dat de biodiversiteit wordt verhoogd en dat ze voor de gebruikers een goede mix opleveren van natuurbeleving, rust, ontspanning en lichte recreatie. De Stichting wil de natuur weer dichter bij de mensen brengen. Ons uitgangspunt is dat wij ons toegewezen gronden op een natuurlijke wijze beheren, gericht op het herstellen en versterken van de diversiteit aan flora en fauna. Wij zetten in op natuurlijke landbouw, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van de natuurlijke vruchtbaarheid van de bodem en het natuurlijke vermogen van het ecosysteem om zichzelf in evenwicht te houden.

Adres
Hazeveld 47
2761 XH Zevenhuizen
2017
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Stichting Natuurpolders

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.