De producten van

lokale likeuren

Producent van fruitsappen en dranken, Amsterdam
Joost Gasseling
Joost Gasseling heeft lokale likeuren opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam, in Noord-Holland.

Het project

Sinds een paar jaar maak ik likeuren op basis van een biologische wodka. Op basis van extracten voeg ik smaken toe. Ik zorg ervoor dat het alcohol percentage 14% is. Ik pluk alles zelf en doe alles handmatig.
In normale tijden sta ik op diverse markten (o.a. Ruigoord) en geef dan ook een proeverijtje (tegen betaling).
De flesjes hebben een inhoud van 2 dl en er zit ongeveer 14% alcohol in.
De meeste ingrediënten komen uit Geuzenveld. Het is heel seizoensgebonden. Voorjaar: Klein Hoefblad, Paardenbloem, later allerlei fruit en nog later Mispel. In principe maak ik 23 smaken.

Adres
39, J.M. den Uylstraat
1067 VZ Amsterdam
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van lokale likeuren

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Biologische jenever en fruit, bladeren

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, productie op eigen bedrijf

Ambachtelijke producten, biologische producten, lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Suker, honing en specerijen

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Producent likeuren

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.