De producten van

di Rodolfo

Elaborador de begudes, Cadier en Keer
Rodolfo Di Antonio
Rodolfo Di Antonio heeft di Rodolfo opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Cadier en Keer, in Limburg.

Het project

Wij maken zelf Limoncello en Arancello naar ons eigen Italiaans familierecept uit de Abruzzen maar dan gewoon in onze eigen keuken in Cadier en Keer.
Wij gebruiken alleen biologische citroenen en sinaasappels en biologische suiker.
Géén toevoeging van kleurstoffen, smaakstoffen en/of conserveermiddelen.
We produceren in kleine hoeveelheden die we leveren in flesjes van 200 of 500 ml.
Op deze flesjes zit statiegeld. Dit is al bij de prijs inbegrepen.
Voor een lege fles van 500 ml krijgt je 1 euro terug. Voor een flesje van 200 ml krijg je 50 ct terug.
Het totale alcoholpercentage is 33%. Onze limoncello en arancello zijn het lekkerste uit de vriezer. Gedronken uit een glaasje dat ook uit de vriezer komt. Omdat het alcoholpercentage 33% is zal het niet bevriezen!
Saluti!

Adres
Kapelweg 67
6267 BV Cadier en Keer
2020
Jaar van oprichting
0.3
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van di Rodolfo

Taller

Té un taller compartit

Ingredient base

Biologische citroenen en sinaasappels

Ve d'un proveïdor de l'UE

Ecològic

Ingredients secundaris

Alcohol

Procedència dels ingredients secundaris: niet ingevuld

Prové dels circuits convencionals

Altres ingredients

Biologische suiker

Procedència dels altres ingredients: niet ingevuld

Ecològic

Comentari

Ik produceer, volledig handmatig, limoncello en arancello in mijn eigen keuken thuis.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.