De producten van

Sahara Mosterd

Traiteur, Balen
Luc Geukens
Luc Geukens heeft Sahara Mosterd opgestart in 2006. Het bedrijf is gevestigd te Balen, in Vlaanderen.

Het project

Het ontwikkelen van een mosterdreceptuur is een pittige opdracht! Mosterd telt weliswaar niet veel ingrediënten, maar de verhoudingen zijn heel bepalend voor de uiteindelijke smaak.

In de beginfase werd heel wat tijd en energie besteed aan het uitwerken van de juiste receptuur. Ingrediënten selecteren, mengen, laten rusten en proeven. Om daarna weer opnieuw te beginnen. Stap voor stap zijn we zo tot een basisreceptuur gekomen die een perfecte balans heeft tussen smaak en pit.

Vertrekkende van deze basisreceptuur werden drie producten ontwikkeld: de klassieke mosterd, mosterd met honing en mosterd met curry. Verder borduren we hierop ook verder voor het ontwikkelen van klantspecifieke smaken.

Onze mosterd wordt vervaardigd op een ambachtelijke methode met ruime aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard comform de voorschriften voor voedselveiligheid.

Adres
Sint Hubertuslaan 14
2490 Balen
2006
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Sahara Mosterd

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.