De producten van

SCEA de Jussieu

Confituurmaker, Bessenay
Olivier Villand
Olivier Villand heeft SCEA de Jussieu opgestart in 2011. Het bedrijf is gevestigd te Bessenay, in Rhône-Alpes.

Het project

Petite entreprise bio familiale qui souhaite rester à petite échelle avec des produits artisanaux variés de fruits transformés tels que gelées et confitures

Adres
63 route de jussieu
69690 Bessenay
2011
Jaar van oprichting
0.5
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van SCEA de Jussieu

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Fruits

Productie op eigen bedrijf

Biologische producten, ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Sucre blanc bio

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.