De producten van

Authentijd

Biscotterie, Geetbets
Geert Coenen
Geert Coenen heeft Authentijd opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Geetbets, in Vlaanderen.

Het project

Authentieke, ambachtelijke speculaas volgens het recept van mijn over-overgrootvader, dat breng ik anno 2020 terug tot leven, terug tot bij de mensen.
Gedurende drie generaties hadden ze een bakkerij in het centrum van Hasselt en maakten ze deel uit van de rijke speculaastraditie van de stad.
Mijn oven is mijn beste vriend, mijn handen zijn mijn belangrijkste gereedschap en 'tijd' is mijn vaste metgezel tijdens het hele proces.
Want als ik één ding heb geleerd van mijn voorouders is het, dat tijd nemen om iets te maken, te produceren, een zeer belangrijk aspect is van de kwaliteit van het product! En naast de tijdloze smaak van onze speculaas, wil ik dit graag meegeven... tijd... goede dingen, welke ook, vragen tijd...

Adres
Dennenbosstraat, 11
3450 Geetbets
2018
Jaar van oprichting
0.5
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Authentijd

Farines

Venant d'un fournisseur belge

Farines spéciales

Autres Ingrédients

Les autres ingrédients entrant dans les préparations sont : boter, melk, amandelen, kaneel

Ingrédients venant d'un fournisseur de l'UE, ingrédients venant d'un fournisseur belge

Caractéristiques des autres ingrédients : niet ingevuld

Type de fermentation

Agent de fermentation utilisé : niet ingevuld

Cuisson

Four électrique

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.