Nous fabriquons la première mozzarella de l'Aube. Nous fabriquons également de la scarmorza fumée au hêtre et à l'aulne. Nous avons également un petit fromage affiné, le petit m'Alain, qui est très apprécié. Nous avons une gamme qui va des produits laitiers comme la crème fraiche épaisse, la faisselle, les fromages frais, le beurre mais aussi des produits gourmands comme la confiture de lait caramélisée à souhait. Nous proposons également un fromage fait à partir de metton fondu de type cancoillotte. Nous les déclinons Nature, à l'Ail, à la Truffe et au Champagne de l'Aube naturellement. Nous organisons des stages de filage de mozzarella.
230 dieren
Prim'holstein, jersiaises, croisés Bleu Blanc Belge, Angus, Blond d'Aquitaine et Herford
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen
Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), voer op basis van gras of andere voedergewassen, gebruik van vitaminen en voedingssupplementen, voer op basis van granen
Afkomstig van een Nederlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer, op mijn boerderij geproduceerd
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Systematische preventieve behandeling
Homeopathische behandeling, behandeling met etherische oliën, vaccinatie van de dieren, behandeling op basis van antibiotica
Verwerking in mijn werkplaats
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld