De producten van

Gelée royale de Sologne

Imker, Fruitteler, Yvoy-le-Marron
Mathilde Outters
Mathilde Outters heeft Gelée royale de Sologne opgestart in 1985. Het bedrijf is gevestigd te Yvoy-le-Marron, in Centre.

Het project

Mathilde Outters produit depuis 2018 sa gelée royale sur la ferme apicole de Bernard Gaucher à Yvoy-le-Marron . Sa gelée royale est produite sous la charte qualité de la marque GRF®

Bernard et Mathilde produisent également de la châtaigne à partir de châtaigniers anciens. Leur projet est de rénover cette culture de la châtaigne locale. Ils transforment ces châtaignes en crèmes, purées, soupes, pâtés végétaux et farine.

Adres
La Fustière, Route de Vouzon
41600 Yvoy-le-Marron
1985
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Gelée royale de Sologne

Bijen

400 bijenkorven

Buckfast pour le miel,

Teeltmethoden

Pastorale bijenteelt, bijenteelt met vaste standplaats

Voeding

Suiker, enkel hun eigen honing

Verzorging van de bijen

Biologische verzorging, conventionele verzorging

Behandeling van de honing

Koude oogst en winning

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: sucre, farine, crème fraîche, beurre

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

La gelée royale ne subit aucune transformation

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.