De producten van

SARL DINA " LA MAIE A PAINS "

Bakker/Banketbakker, Saint-Maur-des-Fossés
Andre Biagi
Andre Biagi heeft SARL DINA " LA MAIE A PAINS " opgestart in 2011. Het bedrijf is gevestigd te Saint-Maur-des-Fossés, in Ile-de-France.

Het project

Je vous propose :
des savoureux pains au levain naturel et au sel de Guérande (Nature et Progrès) , fabriqués à partir de farines issues de l'agriculture biologique et CRC provenant du Moulin DECOLLOGNE .
Egalement des brioches au beurre Poitou Charentes AOP.
Certification bio par Ecocert du 3 novembre 2016 au 14 mars 2024

Adres
54 rue du Docteur Roux
94100 Saint-Maur-des-Fossés
2011
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van SARL DINA " LA MAIE A PAINS "

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel, speciaal meel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: fruits secs

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Fin des opérations de certification par Ecocert le 14 mars 2024

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.