De producten van

Bisch de Bruche

Banketbakker, Gresswiller
Alban Bisch
Alban Bisch heeft Bisch de Bruche opgestart in 2014. Het bedrijf is gevestigd te Gresswiller, in Alsace.

Het project

Alban Bisch, passionné de gastronomie, est à la fois artisan et entrepreneur.En 2014, il crée la marque "Bisch de Bruche", un clin d'oeil à sa région.

La Vallée de la Bruche, ou il a implanté son laboratoire, est un véritable havre de nature situé entre Alsace et Vosges.

Spécialiste dans la conception de pain d'épices, nougats et confiseries traditionnelles, Bisch de Bruche est une jeune entreprise Alsacienne et dynamique.

Adres
2 place de la liberté
67190 Gresswiller
2014
Jaar van oprichting
7
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Bisch de Bruche

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Miel

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Producten afkomstig van conventionele ketens

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.