De producten van

Bergerie de Porte Rouge

Melkschapenhouder, Landbouwer, Levens
Delphine Jaumoulle
Delphine Jaumoulle heeft Bergerie de Porte Rouge opgestart in 2011. Het bedrijf is gevestigd te Levens, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

Installés depuis 2011 à Levens, nous élevons une centaine de brebis laitières. 🐑🐑🐑❤️
.
Nous proposons yaourts et flans au lait de brebis, fromages plus ou moins affinés et aromatisés, tomme et saucisson. Nous proposons également la pâte d'olive de notre ceuillette.
.
Nous sommes officiellement certifié "Agriculture à Haute Valeur Environnementale" ✨ 🎉 ❤️ 🏅
.
Ce signe distinctif de qualité concerne les pratiques vertueuses, entre autres sur la gestion des pâturages et le bien-être animal.

Retrouvez-nous pour suivre nos actualités sur notre page FB et Insta.

L'équipe de la bergerie de porte rouge

Adres
3100 ROUTE DE LA ROQUETTE
06670 Levens
2011
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Bergerie de Porte Rouge

Dieren

120 dieren

Lacaune

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen

Voer

Voer op basis van gras of andere voedergewassen, gebruik van vitaminen en voedingssupplementen, voer op basis van granen, voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken)

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn, ik behandel mijn dieren preventief tijdens risicoperioden

Behandelingsmethode: niet ingevuld

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke ingrediënten

Opmerking

Notre troupeau est élevé dans la tradition du pastoralisme avec l'estive dans la Tinée en été et aussi tout au long de l'année a proximité de la ferme sur les monts Arpasse et Ferion. Nous avons également des paturages sous nos ±200 oliviers. Tout le lait produit est transformé chaque jour par nos soins, directement sur place dans notre fromagerie.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.