Ghislain Durand, fondateur de la Moutarde Cathare est un ancien Chef de cuisine, apprenti de la Brasserie du Nord de M. Paul Bocuse.
On a fabriqué pendant 250 ans de la moutarde à Castelnaudary
J’ai relancé la production de graines, la fabrication d’un moulin en granit
Les graines sont Audoises, le vin et le vinaigre sont Occitans, et le sel vient de Gruissan.
Heeft een eigen werkplaats
Graine de moutarde, vin, vinaigre de vin, eau et sel
Afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Fabrication au moulin en granit de moutarde artisanale à base de produits locaux.