De producten van

Moutarde Cathare

Molenaar, Castelnaudary
Durand Ghislain
Durand Ghislain heeft Moutarde Cathare opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Castelnaudary, in Languedoc-Roussillon.

Het project

Ghislain Durand, fondateur de la Moutarde Cathare est un ancien Chef de cuisine, apprenti de la Brasserie du Nord de M. Paul Bocuse.
On a fabriqué pendant 250 ans de la moutarde à Castelnaudary
J’ai relancé la production de graines, la fabrication d’un moulin en granit
Les graines sont Audoises, le vin et le vinaigre sont Occitans, et le sel vient de Gruissan.

Adres
287 avenue Jean Fourastié
11400 Castelnaudary
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Moutarde Cathare

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Graine de moutarde, vin, vinaigre de vin, eau et sel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Fabrication au moulin en granit de moutarde artisanale à base de produits locaux.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.