Installé à Berrwiller, au pied du Vieil Armand nous proposons de la viande de porc. Les porcs sont nés, élevés et transformés à Berrwiller dans notre propre laboratoire de découpe et ils sont abattus à Cernay.
Le transport des animaux vivants et en carcasse est fait par nos soins.
Nous respectons également le cahier des charges "Bleu Blanc Cœur" qui impose une alimentation diversifiée avec de la graine de lin qui est naturellement riche en Oméga 3. La qualité organoleptique des produits est reconnue puisque la viande est plus tendre et savoureuse.
Nos produits de qualités sont 100% local !
Aantal gehouden dieren: niet ingevuld
Gehouden rassen: niet ingevuld
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij in gebouwen
Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), voer op basis van granen
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Systematische preventieve behandeling
Vaccinatie van de dieren
Verwerking in mijn werkplaats
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld