Caboulot, c'est l'aventure de deux potes, Arnaud et Romain, respectivement critique gastronomique et journaliste, tombés dans le bien-manger quand ils étaient petits. C'est aussi un lieu avec un sourcing 100% français - voire local - et un engagement fort dans les démarches écoresponsables. Nous sélectionnons des fournisseurs qui prennent soin de leurs produits et des gens avec lesquels ils travaillent. C'est enfin un lieu où nous proposons des plats gourmands qui invitent à la convivialité.
Heeft een eigen werkplaats
Poisson, viande, légumes
Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier
Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten
Herbes, lait, farine, huile, beurre
Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale producten (-250km), biologische producten, ambachtelijke producten
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld