De producten van

Caboulot

Restauranthouder, Traiteur, Courbevoie
Romain Roussel
Romain Roussel heeft Caboulot opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Courbevoie, in Ile-de-France.

Het project

Caboulot, c'est l'aventure de deux potes, Arnaud et Romain, respectivement critique gastronomique et journaliste, tombés dans le bien-manger quand ils étaient petits. C'est aussi un lieu avec un sourcing 100% français - voire local - et un engagement fort dans les démarches écoresponsables. Nous sélectionnons des fournisseurs qui prennent soin de leurs produits et des gens avec lesquels ils travaillent. C'est enfin un lieu où nous proposons des plats gourmands qui invitent à la convivialité.

Adres
161 Rue Armand Silvestre
92400 Courbevoie
2020
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Caboulot

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Poisson, viande, légumes

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Herbes, lait, farine, huile, beurre

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), biologische producten, ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.