De producten van

AMBROISIE

Inmaker, Lège-Cap-Ferret
Emmanuel Mathieu
Emmanuel Mathieu heeft AMBROISIE opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Lège-Cap-Ferret, in Aquitaine.

Het project

AMBROISIE conçoit, cuisine et propose des conserves artisanales de produits de la mer, sauvages et Bio.
Nous travaillons exclusivement avec des pêcheurs, des mareyeurs et des producteurs Bio français en direct, pour réduire les intermédiaires, être "à cœur" de nos produits et au cœur de vos attentes.

Nos bocaux préservent le goût, la saison, la pêche
et les qualités organoleptiques des ingrédients pour savourer
des conserves de dégustation, uniques et gastronomiques.
Nos recettes sont cuisinées, fabriquées et "mises en boîte" à la main par nos soins à la conserverie de Captieux (33).

Nos produits sont issus de l'économie sociale et solidaire.

Adres
2 AVENUE DES AJONCS DE PIQUEY
33950 Lège-Cap-Ferret
2019
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van AMBROISIE

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Poissons, coquillages

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, lokale producten (-250km), fairtrade producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.