De producten van

Derya's Cakes & Bakes

Banketbakker, s-Hertogenbosch
Derya Douglas
Derya Douglas heeft Derya's Cakes & Bakes opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te s-Hertogenbosch, in Noord-Brabant.

Het project

Bakken ... Ik word er blij van. Van het resultaat kunnen mijn gezin en ik ook heel erg genieten. Graag deel ik mijn liefde voor het bakken met jullie. Dat doe ik met het verkopen van mijn zelfgemaakte taarten, gebak en quiches bij Buurderij Den Bosch.

Als thuisbakker maak ik homemade taarten en gebak zonder poespas, maar wel met eerlijke, biologische producten. Waar mogelijk haal ik mijn ingrediënten bij de boeren van de Buurderij! En dat voelt fantastisch :)
Mijn taarten zijn niet suikervrij. Maar om het zo gezond mogelijk te houden, gebruik ik alleen speltbloem en rietsuiker. En ze zijn zeker geen mierzoete taarten.

Mijn naam is Derya Douglas. Mocht mijn naam je trouwens bekend voorkomen, ik ben werkzaam als Osteopaat in Den Bosch. Maar vind het super leuk om in mijn vrije tijd te kunnen bakken.

Hopelijk tot ziens bij Buurderij!

Hartelijke groeten, Derya Douglas

Adres
Duizendbladstraat 74
5232 KL s-Hertogenbosch
2021
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Derya's Cakes & Bakes

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: rietsuiker, fruit, groente, noten, rijstolie,boter, roomkaas, vanille extract, bakpoeder

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km), biologische ingrediënten, fairtrade producten

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.