De producten van

LA FERME DE MARAULI

Kippenhouder, Poussignac
Sebastien Bibard
Sebastien Bibard heeft LA FERME DE MARAULI opgestart in 1996. Het bedrijf is gevestigd te Poussignac, in Aquitaine.

Het project

De la ferme à l'assiette !
Nous sommes situés à Poussignac (47).
Nos volailles sont issues d'un élevage en plein air, nourries aux céréales et soignées uniquement aux huiles essentielles.
Nous élevons, abattons, transformons et vendons nos volailles.
Nous cultivons la simplicité, l'authenticité, le dynamisme et les vraies valeurs du terroir Lot-et-Garonnais.

Adres
252 Chemin de Marauli
47700 Poussignac
1996
Jaar van oprichting
18
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van LA FERME DE MARAULI

Dieren

15000 dieren

Chair cou-nu jaune médium

Teeltmethoden

De dieren worden niet op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van granen

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Behandeling met etherische oliën

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: abricots, pruneaux, marrons, morilles, foie-gras, cèpes, olives, roquefort, noix, barde, ventrèche fumée, œufs

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.