De producten van

VILLA CHAZIL

Brouwer, Lestizza
Carlo Antonio Venier
Carlo Antonio Venier heeft VILLA CHAZIL opgestart in 2013. Het bedrijf is gevestigd te Lestizza, in Friuli-Venezia Giulia.

Het project

Villa Chazil è una giovane azienda agricola che
si estende su una superficie di circa 12 ettari
destinati alla coltivazione dell’orzo e del
luppolo per la produzione di birra agricola.
La filosofia aziendale, che mira ad una
agricoltura quanto più eco-compatibile,
ci ha portato ad adottare moderne tecniche di
coltivazione dei terreni che, affiancate a buone
pratiche di rotazione delle colture, valorizzano
e preservano la campagna.
Per trasformare le nostre materie prime in birra
ci siamo dotati di un moderno impianto da 20
ettolitri che, prevedendo la possibilità
di lavorare in doppia cotta, ottimizza i consumi
energetici e i tempi di produzione. Il birrificio ha
una potenzialità di 2000 ettolitri all’anno.

Adres
VIA VITTORIO VENETO 89/C
33050 Lestizza
2013
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van VILLA CHAZIL

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Malto e luppolo

Productie op eigen bedrijf

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.