De producten van

La Corbeille à Pâtes

Traiteur, Producent van ambachtelijke pasta, Marseille 08
Sébastien Vion
Sébastien Vion heeft La Corbeille à Pâtes opgestart in 1997. Het bedrijf is gevestigd te Marseille 08, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

Je suis né en Franche-comté (si vous n'avez jamais vu Vesoul ! ) où j'ai appris les bases de la cuisine à l'école hôtelière de POLIGNY ( 39).
Un petit tour par la capitale pour parfaire ma formation en gestion à l'école hôtelière de Paris et j'ai ensuite roulé ma bosse aux quatre coins de l’hexagone.
Je suis arrivé à Marseille en 1997 où j'ai repris une boutique traiteur et pâtes fraîches que j'ai fait évoluer au fil du temps vers une fabrication artisanale de raviolis, gnocchis et pâtes fraîches à destination des particuliers et des professionnels.

Adres
7, place Joseph Vidal
13008 Marseille 08
1997
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Corbeille à Pâtes

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Basisingrediënt: niet ingevuld

Herkomst van het basisingrediënt: niet ingevuld

Kenmerken van het basisingrediënt: niet ingevuld

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.