De producten van

Patisserie Logghe - Vie et tradition

Bakker/Banketbakker, Ganshoren
Marie Boulangerie Marie
Marie Boulangerie Marie heeft Patisserie Logghe - Vie et tradition opgestart in 1999. Het bedrijf is gevestigd te Ganshoren, in Région Bruxelles-Capitale.

Het project

« Ici, on utilise de vraies gousses de vanille, du chocolat de qualité, un feuilletage maison et de la crème pâtissière à base de vrai lait et d’œufs. Une adresse comme Logghe, il devrait y en avoir dans chaque quartier de Bruxelles. »
- Tartine & Boterham

Etablie à Ganshoren depuis 1999, la boulangerie-pâtisserie Logghe vous propose son assortiment de produits en toute transparence, fière des traditions mais aussi avec inventivité dans ses créations.

Adres
Rue de l'Eglise St Martin 65
1083 Ganshoren
1999
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Patisserie Logghe - Vie et tradition

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel, speciaal meel, conventioneel meel, vooraf bereid meelmengsel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: chocolat, beurre, sucre, fruits, ...

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten, ambachtelijke ingrediënten, ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Nous travaillons avec des moulins belges, et misons au maximum sur des produits locaux et de qualité pour nos produits.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.