De producten van

Le Verger Aromatique

Tuinbouwer/herbalist, Le Bar-sur-Loup
Maxime Ferrero
Maxime Ferrero heeft Le Verger Aromatique opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Le Bar-sur-Loup, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

Passionné de plantes aromatiques et d'arbres fruitiers, le Verger Aromatique propose des sirops et spiritueux bio, locaux (100 % des plantes cultivées par nos soins à Roquebillière et au Bar-sur-Loup) et surtout originaux et savoureux !
C’est de la découverte des saveurs, de la joie du partage et des belles transformations artisanales que naissent nos produits, sans cesse renouvelés par de nouvelles créations.

Adres
3 escalier chemin neuf
06620 Le Bar-sur-Loup
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Le Verger Aromatique

Gewassen

20 gekweekte soorten per jaar

Kweek in volle grond

Behandeling van gewassen

Gebruik van biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen

Poot- en zaaigoed

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, op mijn boerderij geproduceerd

Biologisch zaaigoed

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: sucre, eau

Ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische ingrediënten, ingrediënten afkomstig van een fairtradesector

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.