De producten van

Atelier 34 Zero

Paddenstoelenkweker, Jette
Wlodzimierz Majewski
Wlodzimierz Majewski heeft Atelier 34 Zero opgestart in 1979. Het bedrijf is gevestigd te Jette, in Région Bruxelles-Capitale.

Het project

L'Atelier 34 Zero produit des conserves de légumes en saumure et des champignons frais, secs et marinés.
Nous avons des salades de tomates, salades de courgettes et concombres en saumure. Ils sont aromatisés avec des herbes de notre jardin et sont conditionnés dans des bocaux hermétiques en verre.
Nous cueillons nos champignons dans les forêts ardennaises et les faisons sécher ou mariner dans notre atelier. Ils sont aromatisés avec des herbes de notre jardin et sont conditionnés dans des bocaux hermétiques en verre.

Adres
Drève de Rivieren 334
1090 Jette
1979
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Atelier 34 Zero

Gewassen

2 gekweekte soorten per jaar

Kweek in bossen

Behandeling van gewassen

Behandeling van de gewassen: niet ingevuld

Poot- en zaaigoed

Op mijn boerderij geproduceerd

Onbewerkt zaaigoed

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Herbes aromatiques

Op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten

Lokale ingrediënten (-250km), biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.