De producten van

Deegh

Bakker/Banketbakker, Houten
Martijn Den Besten
Martijn Den Besten heeft Deegh opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Houten, in Utrecht.

Het project

Bij 'deegh' maken we diverse soorten deeg op de authentieke manier zoals men dat vroeger deed. Wij geven het deeg de tijd om te kunnen ontwikkelen. Ook gebruiken wij zo min mogelijk gist en gebruiken geen toevoegingen of suiker in ons deeg.

Ons hoofdproduct is pizzadeeg.

Wij proberen om zoveel als mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken, echter lukt dat niet altijd met bepaalde soorten bloem.

Onze producten moeten in verband met uitdrogen en transport verpakt worden. Wij streven hierbij naar zo min mogelijk plastic en gebruiken kartonnen dozen.

Met onze pizzabollen maakt je eenvoudig een pizzabodem. In combinatie met lokale en verse producten zoals tomaten (voor de saus), groenten, vlees, vis en kaas zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel!

Deegh; 'kneedsel van meel met water'

Adres
Mergelsteen 16
3991 SN Houten
2021
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Deegh

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Himalaya zout

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Bakkersgist, bereiding van het voordeeg

Oven

Soort oven: niet ingevuld

Opmerking

Wij maken deeg en leveren dit bevroren. Klanten kunnen thuis zelf de producten bakken.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.