De producten van

Boerderie Bewust

Slager, Zoogkoeienhouder, Landbouwer, Schimmert
Jim Leers
Jim Leers heeft Boerderie Bewust opgestart in 2013. Het bedrijf is gevestigd te Schimmert, in Limburg.

Het project

Boerderie Bewust is ontstaan door onze passie voor het houden van speciale runderen, te weten Aberdeen Angus runderen. We houden onze runderen op een bewuste manier. Dat is al begonnen bij het maken van een bewuste keuze voor het runderras: de Aberdeen Angus. Een soort rund dat zich kenmerkt door een gemoedelijk en nieuwsgierig karakter.

Onze runderen zijn sterk, gezond en genieten een natuurlijke levenswijze in een ruime en rustige omgeving. Wij verzorgen met passie een kwalitatief goed leven voor onze Aberdeen Angus runderen. Zo grazen ze bijvoorbeeld bijna het gehele jaar buiten in de bloem- en kruidenrijke graslanden van het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland.

Ook onze mannelijke Aberdeen Angus runderen lopen bijna het gehele jaar buiten. Doordat wij kwaliteit verkiezen boven kwantiteit, hebben al onze runderen veel ruimte, rust en beweging. Hierdoor kunnen ze op een vriendelijke, rustige en natuurlijke wijze groeien.

De kwaliteit en de pure, bijzondere smaak van ons Aberdeen Angus vlees weerspiegelt de waarde die wij hechten aan het verzorgen van een kwalitatief goed leven voor al onze runderen. Doordat we lokaal actief zijn, houden we ook bewust rekening met onze omgeving en het milieu.

Adres
De Kling 51
6333 ER Schimmert
2013
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Boerderie Bewust

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Biologisch rundvlees

Productie op eigen bedrijf

Biologische producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Biologisch varkensvlees

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Biologische kruiden

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.