De producten van

SAS LE FUMOIR

Vishandelaar, Combs-la-Ville
Nicolas Cissey
Nicolas Cissey heeft SAS LE FUMOIR opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Combs-la-Ville, in Ile-de-France.

Het project

Notre politique est basée sur la qualité, le respect des traditions, des ressources naturelles et de l’environnement.
Tout notre saumon d’approvisionnement est frais et de qualité supérieur, salé au sel sec et fumé aux copeaux de hêtre avec le respect des temps de repos et d’affinage nécessaire à l’élaboration d’un produit de qualité.
Notre saumon fumé est de couleur vive, homogène et orangée, d’une texture charnue et moelleuse, avec une saveur peu salée et peu fumée.

Adres
4 rue gaspard monge
77380 Combs-la-Ville
2022
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van SAS LE FUMOIR

Technieken en waarden

Zeevisserij

Visserijtechnieken: niet ingevuld

Criteria voor de visserij: niet ingevuld

Boot

Soort boot: niet ingevuld

Lengte van de boot: niet ingevuld

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: sel

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Tout notre saumon d’approvisionnement est frais et de qualité supérieur, salé au sel sec et fumé aux copeaux de hêtre avec le respect des temps de repos et d’affinage nécessaire à l’élaboration d’un produit de qualité.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.