De producten van

Elsenburg Sebastiani

Bakker/Banketbakker, Amersfoort
Carel Elsenburg
Carel Elsenburg heeft Elsenburg Sebastiani opgestart in 2016. Het bedrijf is gevestigd te Amersfoort, in Utrecht.

Het project

Aandacht en rust – in combinatie met de juiste temperatuur, vochtigheid en zuurgraad – zijn onmisbaar voor ons brood. Zo krijg je die knapperige korst. En de textuur van de binnenkant, die smeuïg en toch stevig is, met heel veel smaak.

Het is bijna magisch, dat je zoiets lekkers kunt maken uit zo weinig ingrediënten. Die moeten dus van superieure kwaliteit zijn, vinden wij: het allerbeste meel uit Bretagne, Sicilië, Duitsland, Limburg en de Gelderse Vallei. Samen met Keltisch zeezout, Amersfoorts water en zorgvuldig gekoesterd desem. En dan zoeken, maken, proeven en praten we net zo lang, totdat we de juiste verhoudingen gevonden hebben.

Zo maken we elke dag opnieuw het allerlekkerste brood: van Frans stokbrood tot het bijzondere leeuwerikenbrood (met bijna-ontkiemde zaden, barstensvol levenskracht) en van sesambrood (favoriet bij de kinderen) tot ons robuuste grijsbrood.

Welkom bij Elsenburg & Sebastiani Broodmakers.

Adres
Oliemolenhof 90
3812 PB Amersfoort
2016
Jaar van oprichting
6
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Elsenburg Sebastiani

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Conventioneel meel, biomeel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Lokale ingrediënten (-250km)

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Soort oven: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.