De producten van

Tour all’italiana

Traiteur, Producent van ambachtelijke pasta, Paris 12
Angelo Picca
Angelo Picca heeft Tour all’italiana opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Paris 12, in Ile-de-France.

Het project

Depuis 2018, Angelo fabrique à la main et commercialise ses produits italiens. Il fabrique des pâtes fraîches, raviolis, gnocchis, et même des gâteaux en portant une attention particulière à la qualité des ingrédients choisis et avec grand soin puisque que tous ses produits sont réalisés de manière artisanale dans son atelier.

Adres
6 Rue de Fécamp
75012 Paris 12
2018
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Tour all’italiana

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Semouile de blé,fromages,ricotta,

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Charcuterie ,mozzarella,provola fumé,burrata.

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Nos produits fabrique maison ,le 90% de matiére premiére il s'ont importé en direct de sardaigne pour être en suite transformé sur place , antipasti avec legumes de saison, différentes sauces, plat prêt a manger ,dessert,et petite gateau de sardaigne .

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.