De producten van

De Sterregaard

Imker, Fruitteler, Groentekweker, Hedel
Willem & Marti Van Den Berg Van Den Bogert
Willem & Marti Van Den Berg Van Den Bogert heeft De Sterregaard opgestart in 1987. Het bedrijf is gevestigd te Hedel, in Gelderland.

Het project

Biologisch-dynamisch fruitteeltbedrijf de Sterregaard in Hedel, van Marti van den Bogert en Willem van den Berg, is o.a.gespecialiseerd in oud-Hollandse vruchten.
We telen bijvoorbeeld nog Sterappels, Notarisappels, Zoete Bloemee, Goudreinetten, Lombarts, Président Loutreuil, Kweeperen, Mispels en Karmijn de Sonnaville.

Onze klanten zijn de abonnees die wekelijks, op de maandagen, groente en fruitpakketten van de Sterregaard ontvangen. We maken verder ook cadeaupakketten. Daarnaast verkopen wij dus binnenkort onze producten via Boeren en Buren.

Op onze thuislocatie, twee hectare grote boomgaard, zijn appel, peer, kers, pruim, abrikozen, walnoot, hazelnoot, tamme kastanje, frambozen, Japanse wijnbessen en druiven aangeplant. De perenbomen stammen uit de tijd dat de boomgaard nog toebehoorde aan de grootvader van Marti, ze staan er al zo’n vijfendertig jaar. Ook beheren wij elders enkele oude biologische boomgaarden.

Naast fruit telen we op kleine schaal groenten, zoals kruiden, asperges, snijbiet, rabarber, peulen, tomaten etc. We hebben vijf jaar geleden een prachtige kas gebouwd, zodat we al vroeg in het voorjaar producten hebben voor onze abonnees.

Adres
Middelingenseweg 51
5321 JH Hedel
1987
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van De Sterregaard

Bijen

6 bijenkorven

Carnica

Teeltmethoden

Bijenteelt met vaste standplaats

Voeding

Enkel hun eigen honing, suiker

Verzorging van de bijen

Biologische verzorging

Behandeling van de honing

Koude oogst en winning

Verwerking

Ik verwerk mijn producten niet

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.