De producten van

Verger de l'hôtel Villeret

Fruitteler, Saint-Victor-de-Réno
Laurent Poncet
Laurent Poncet heeft Verger de l'hôtel Villeret opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Saint-Victor-de-Réno, in Basse-Normandie.

Het project

Le verger familial ne demandait qu'une mise en valeur et un peu d'organisation pour produire un jus de pomme disponible au plus grand nombre.
L'objectif du projet est de valoriser des pommes de variées anciennes (en tout petit volume, moins de mille litres !) et proposer une expérience " authentique" d'un jus de pomme de famille.

Adres
Hôtel Villeret
61290 Saint-Victor-de-Réno
2022
Jaar van oprichting
0.2
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Verger de l'hôtel Villeret

Gewassen

15 gekweekte soorten per jaar

Kweek in volle grond

Behandeling van gewassen

Behandeling van de gewassen: niet ingevuld

Poot- en zaaigoed

Afkomstig van een lokale landbouwer

Soort poot- of zaaigoed: niet ingevuld

Verwerking

Plaats van verwerking: niet ingevuld

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: aucun

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Pommes ramassées à la main

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.