Ferme hélicicole située à Bouzy-la-Forêt dans le Loiret en bordure de forêt d'Orléans.
J'élève des escargots "gros gris" (helix aspersa maxima) que je transforme directement sur l'exploitation. J'ai à cœur d'utiliser des produits locaux dans mes préparations.
150000 dieren
Helix aspersa maxima
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop
Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), voer op basis van gras of andere voedergewassen
Afkomstig van een Nederlandse leverancier, op mijn boerderij geproduceerd
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Behandelingsfrequentie: niet ingevuld
Behandelingsmethode: niet ingevuld
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: beurre, ail, persil, echalotte
Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten
Lokale ingrediënten (-250km)
J'utilise uniquement des produits frais dans mes préparations en privilégient une production locale