De producten van

Bergerie du Faubourg

Melkschapenhouder, Niederbronn-les-Bains
Eric Hauswald
Eric Hauswald heeft Bergerie du Faubourg opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Niederbronn-les-Bains, in Alsace.

Het project

Élevage ovin laitier, avec transformation en yaourt et fromages

Adres
25 faubourg des Pierres
67110 Niederbronn-les-Bains
2022
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Bergerie du Faubourg

Dieren

40 dieren

Lacaune, basco bearnaise

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van granen

Afkomstig van een lokale landbouwer, op mijn boerderij geproduceerd

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Homeopathische behandeling, behandeling op basis van antibiotica

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: ferments, presure

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biologische ingrediënten

Opmerking

Fromage de Brebis en saison, brebis nourri exclusivement al'herbe, avec un apport en cereales bio locales, et en foin de luzerne issue d'engrais vert bio locales.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.