De producten van

L’emporte-pièce Création gourmande

Banketbakkerij, Saint-Louis
Hélène Trapp
Hélène Trapp heeft L’emporte-pièce Création gourmande opgestart in 2023. Het bedrijf is gevestigd te Saint-Louis, in Lorraine.

Het project

Une biscuiterie artisanale. Tout est fait-maison, à la commande pour limiter la perte et le gaspillage. Le tout avec des produits de qualité !
Le retour à l’enfance : les recettes de mamie sont toujours les meilleures ! Bienvenue à l’Emporte-pièce !

Adres
72 rue du 18 juin
57820 Saint-Louis
2023
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van L’emporte-pièce Création gourmande

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: sucre, oeufs, beurre

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.