Anne-Laure et Francis à travers la ferme de la Colinette proposent des fabrications fermières issues de leurs productions. Canards gras traditionnels au maïs entier (foies-gras, magrets, confits, pâtés et rillettes...), mais aussi des volailles à rôtir et de la viande d'agneau.
Très attachés à notre terroir et à ses valeurs de "bien manger et bien vivre", nous avons fait le choix de transformer avec soins les productions de notre élevage en respectant les savoir-faire d'autrefois.
60 dieren
Charollais, Blanches du Massif Central
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop, veehouderij in gebouwen
Gebruik van vitaminen en voedingssupplementen, voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van granen
Op mijn boerderij geproduceerd, afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een Nederlandse leverancier
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn
Behandeling met etherische oliën, behandeling op basis van antibiotica
Verwerking in mijn werkplaats
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Les agneaux naissent l'hiver, puis grandissent sous leur mère tranquillement en bergerie pendant 4 mois minimum.