De producten van

Maison Cayet

Slager, Varkensslager, Traiteur, Vernou-sur-Brenne
Jean-baptiste Cayet
Jean-baptiste Cayet heeft Maison Cayet opgestart in 2023. Het bedrijf is gevestigd te Vernou-sur-Brenne, in Centre.

Het project

Boucherie Charcuterie Traiteur située à Vernou-sur-Brenne

Nous élaborons des viandes extra-locales et faisons des produits maison.

Adres
16 rue Lucien Arnoult
37210 Vernou-sur-Brenne
2023
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Maison Cayet

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Veau boeuf agneau volaille

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Épices

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.