De producten van

Le Fournil du Gros Chêne

Bakker/Banketbakker, Vattetot-sur-Mer
Hélène Friboulet
Hélène Friboulet heeft Le Fournil du Gros Chêne opgestart in 2024. Het bedrijf is gevestigd te Vattetot-sur-Mer, in Haute-Normandie.

Het project

Pains et Brioches 100% levain naturel.
Faible ensemencement et fermentation longue à température ambiante.
Les pains sont pétris et façonnés à la main puis cuits au four à bois.

Adres
99 route du gros chêne
76111 Vattetot-sur-Mer
2024
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Le Fournil du Gros Chêne

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: beurre, lait, oeufs, graines, chocolat, fruits

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Houtoven

Opmerking

Fermentation à température ambiante (pas de chambre de pousse) Pétrissage et façonnage manuel.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.