k ben Stijn Zonneveld, 24 jaar en vanaf mijn 14e al bezig met varkens en kippen. Wat begon als een verjaardagscadeau is nu 10 jaar verder uitgegroeid tot een bedrijf. Door de jaren heen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in gezonde voeding. Niet het gebruik maken van antibiotica of andere groeiversnellers maar het dier centraal zetten zorgt ervoor dat je een mooi stuk vlees kan produceren. Dit vlees zonder rotzooi( op zijn Rotterdams) smaakte al onze klanten erg goed. Toen kwam ook het idee om meer goed gehouden vlees te gaan verkopen, en sinds een aantal jaar verkopen we ook kippenvlees, rundvlees en wild.
10 dieren
Pietrain en berkshire
De dieren worden niet op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop
Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken)
Afkomstig van een lokale landbouwer
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn
Behandeling op basis van antibiotica
Verwerking door een andere werkplaats
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer
Lokale ingrediënten (-250km)