De producten van

Le Verger des Iles d'or

Fruitteler, Carqueiranne
Audrey Artufel
Audrey Artufel heeft Le Verger des Iles d'or opgestart in 2024. Het bedrijf is gevestigd te Carqueiranne, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

En 2015, Audrey Artufel a fondé le Verger des Iles d'Or sur les terres de son père et de son grand-père, qui étaient maraîchers puis horticulteurs à Hyères, dans le Var. En continuant l’œuvre familiale, Audrey a introduit une orientation nouvelle et ambitieuse : la culture de grenadiers en plein champ et d'agrumes sous serre, le tout en agriculture biologique.
je crée également des produits transformés tel que du jus de grenade, de la gelée de grenade, du sirop à la grenade, des graines de grenade séchées à infuser, de la poudre de graines de grenade etc...tout en agriculture biologique

Adres
700 chemin de la colle noire
83320 Carqueiranne
2024
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Le Verger des Iles d'or

Gewassen

9 gekweekte soorten per jaar

Kweek in volle grond, kweek in koude kassen

Behandeling van gewassen

Gebruik van biologische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen

Poot- en zaaigoed

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologisch zaaigoed

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: sucre, vinaigre

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische ingrediënten

Opmerking

Le jus de grenade, les graines de grenade séchée,la poudre de graines de grenade sont transformé dans mon atelier, le sirop, la gelée et le vinaigre son fait à facon par les cuisiniers du potager à sollies pont.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.